Podiumangst

 

Mét je angsten toch vrij en voluit kunnen spelen, dat is mogelijk.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel methodes en nieuwe ontwikkelingen om beter om te gaan met podiumangst. Inzichten uit o.a. de positieve- en performance- psychologie, mindfulness, voice dialogue en cognitieve gedragstherapie zijn gericht op het ontwikkelen van de beste versie van jezelf.

Ik ontdekte dat ik de podiumangst ook kon zien als een kans om mijn spel te verdiepen, en leerde hoe de angst mij niet meer de baas was.

 

Individuele trajecten

Met eenvoudige dagelijkse oefeningen om je mentale vaardigheden te trainen, krijgen stress en negatieve gedachten steeds minder vat op je spel en versterk je je focus en uitstraling op het podium.

Neem voor mogelijkheden voor een individuele training vrijblijvend contact met me op. Ik vertel je graag meer over de trainingen. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

 

Komende groepstrainingen:

Mindfulness Based Performance Training  start 19 maart 2021

Lees meer

 

Performance Anxiety Training start 23 maart 2021

Een online training van 6 weken waarin je technieken leert om beter met je podiumangst om te gaan. Je oefent met en zonder instrument in een klein groepje om je rationele, emotionele en fysieke belemmeringen in te zetten voor een betere focus en uitstraling op het podium. Je wint aan vrijheid en creativiteit door je angsten onder ogen te zien.

Data: 23, 30 maart, 6, 13, 20 april en 11 mei 2021

Tijd: 11.00 – 13.00

Locatie: ONLINE 

Kosten: 275 euro

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op. Je kunt ook het contactformulier hieronder invullen.

 

Hierbij ga ik akkoord dat mijn bovenstaande gegevens gebruikt en opgeslagen worden om contact met mij op te nemen.*

* verplicht in te vullen