The mind is just like a muscle – the more you exercise it, the stronger it gets and the more it can expand.” (Idowu Koyenikan)

 

In de mindfulnesstraining leer je vaardigheden die je in staat stellen om uit voorthollende gedachten te stappen, om efficiënt en eenvoudig om te gaan met lastige emoties, om steeds meer te accepteren wat niet te veranderen is en los te laten wat je beter achter je kunt laten. Zodat er ruimte komt om je gedachten wijs te gebruiken en te luisteren naar je hart.

Mindfulness is geen kunstje wat je leert en op een gegeven moment kent. Het is een levenswijze waarin je je alsmaar verder kunt verdiepen en elk moment weer nieuw is. De kracht van mindfulness zit in de eenvoud, eerlijkheid en vriendelijkheid.

De training is behulpzaam bij burn-out, angstklachten of depressie, maar ook als je een persoonlijke groei wilt doormaken, meer zelfvertrouwen op wilt bouwen en je talenten verder wilt ontwikkelen.

Zowel groepstrainingen als individuele trajecten.

 

Mindfulnesstraining MBSR/MBCT Haarlem

Start woensdag 24 januari 2024 in Haarlem

Data: 24, 31 jan, 7, 14, 28 febr, 6, 13, 20, 27 maart 2024
Tijd: 19.30 – 22.00
Kosten: 385 euro (via werkgever 475 euro)
Locatie: Parklaan Haarlem

 

In een gratis kennismakingsgesprek overleggen we samen of de training passend voor je is.

 

drs. K. Rijnten, huisarts  “Voor veel stress gerelateerde klachten maar ook bij rouw of verdriet is de cursus mindfulness bij Hilka een waardevolle training om meer rust te voelen en meer in het nu te leven.

 

Als lid van de VMBN, categorie 1- trainer, vergoeden verschillende zorgverzekeraars (een deel van) de kosten voor de training.  Zie voor meer informatie hierover
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

 

Ben je gemotiveerd maar zijn de kosten een barrière om de training te volgen, neem dan contact met me op om te overleggen over de mogelijkheden.

 

ACT trainingen Haarlem zie ACT Haarlem

Compassietrainingen Haarlem zie Compassie Haarlem

Mindfulness Based Performance Training voor professionele musici zie Musici

ACT voor professionele musici zie Musici

 

 

 

    Hierbij ga ik akkoord dat mijn bovenstaande gegevens gebruikt en opgeslagen worden om contact met mij op te nemen.*

    * verplicht in te vullen