The mind is just like a muscle – the more you exercise it, the stronger it gets and the more it can expand.” (Idowu Koyenikan)

 

In de mindfulnesstraining leer je vaardigheden die je in staat stellen om uit voorthollende gedachten te stappen, om efficiënt en eenvoudig om te gaan met lastige emoties, om steeds meer te accepteren wat niet te veranderen is en los te laten wat je beter achter je kunt laten. Zodat er ruimte komt om je gedachten wijs te gebruiken en te luisteren naar je hart.

De training is behulpzaam bij burn-out, angstklachten of depressie, maar ook als je een persoonlijke groei wilt doormaken, meer zelfvertrouwen op wilt bouwen en je talenten verder wilt ontwikkelen.

 

Zowel groepstrainingen als individuele trajecten in Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en online.

Komende trainingen:

Mindfulnesstraining MBSR/MBCT open groep ONLINE 

Start woensdagochtend 2 september 2020

Data: 2, 9, 16, 23, 30 september, 7, 21 en 28 oktober 2020
Tijd: van 9.30 – 12.00
Kosten: 325 euro (via werkgever 425 euro)
Locatie: Online

Mindfulnesstraining MBSR/MBCT open groep LIVE

Start donderdagavond 10 september 2020:

Data: 10, 17, 24 september, 1, 8, 22, 29 oktober en 5 november 2020
Tijd: donderdagavond van 19.15 – 21.45
Kosten: 365 euro (via werkgever 455 euro)
Locatie: Nieuw Zenit, Spoorstraat 62 Alkmaar

 

In een gratis kennismakingsgesprek overleggen we samen of de training passend voor je is. Voor de training is het belangrijk om dagelijks 30-45 minuten thuis te oefenen.

drs. K. Rijnten, huisarts te Alkmaar  “Voor veel stress gerelateerde klachten maar ook bij rouw of verdriet is de cursus mindfulness bij Hilka een waardevolle training om meer rust te voelen en meer in het nu te leven.

 

Als lid van de VMBN (trainer cat 1) vergoeden verschillende zorgverzekeraars (een deel van) de kosten voor de training.  Zie voor meer informatie hierover
https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness

Ben je gemotiveerd maar zijn de kosten een barrière om de training te volgen, neem dan contact met me op om te overleggen over de mogelijkheden.

 

Mindfulness Based Performance Training voor professionele musici
zie Musici

 

Compassietraining- MBCL open groep
zie Compassie

 

Als je vragen hebt over één van de trainingen of je aan wilt melden neem dan vrijblijvend contact met me op. Je kunt me ook bellen of mailen.

Hierbij ga ik akkoord dat mijn bovenstaande gegevens gebruikt en opgeslagen worden om contact met mij op te nemen.*

* verplicht in te vullen