In mijn werk als psycholoog onderzoek ik welke voorwaarden nodig zijn om optimaal te functioneren. Niet alleen op het gebied van werk en presteren maar ook hoe je je als mens steeds verder kunt ontwikkelen. Ik heb me gespecialiseerd in de positieve psychologie die zich richt op talenten en kwaliteiten van mensen.

De mentale vaardigheden die mensen nodig hebben om optimaal te presteren komen overeen met de vaardigheden om als mens te groeien naar een vrij en geïnspireerd leven.
Aandachtstraining is hierbij essentieel en ik verdiepte me na een master Sport en Performance Psychologie in mindfulness.

De (mindfulness/ compassie)-trainingen geef ik aan open groepen en aan professionele musici. Daarnaast ben ik gecertificeerd om de WorkplaceMT te geven.

Ik heb trainingen gegeven aan de Hogeschool InHolland en op verschillende conservatoria (Conservatorium van Amsterdam, Koninklijk Conservatorium Den Haag, Artez).

Als je wilt weten of één van de trainingen iets voor je is neem gerust contact met me op. Je kunt me ook mailen of bellen.

Hierbij ga ik akkoord dat mijn bovenstaande gegevens gebruikt en opgeslagen worden om contact met mij op te nemen.*

* verplicht in te vullen