Ik combineer nu al vele jaren mijn werk als psycholoog met mijn passie voor de muziek. Van huis uit ben ik musicus, en raakte daarbij steeds meer geïnteresseerd in de voorwaarden die nodig zijn om kwaliteiten volledig tot bloei te laten komen. Als psycholoog richt ik me nu vanuit de positieve psychologie op deze voorwaarden om optimaal te functioneren.

In mijn praktijk geef ik trainingen aan iedereen die het beste uit zichzelf wil halen; op het gebied van werk en presteren maar ook hoe  je je als mens steeds verder kunt ontwikkelen. Of als je bent vastgelopen en handvaten zoekt om weer verder te komen.

Aandachtstraining is hierbij essentieel, evenals het ontwikkelen van een milde stem naar jezelf. Daarom verdiepte ik me na een master Sport en Performance Psychologie in mindfulness, compassie en ACT.

Meer en meer leerde ik dat de tegenslagen en hindernissen op mijn pad een springplank kunnen zijn voor hetzelfde pad.
In datgene wat er voor mij echt toe doet ontmoet ik mijn angsten, maar deze onder ogen zien geeft mijn kwaliteiten vleugels.

Graag wil ik jou ook op weg helpen om je kwaliteiten vleugels te geven.

 

Ik heb trainingen gegeven aan de Hogeschool InHolland en op verschillende conservatoria (Conservatorium van Amsterdam, Koninklijk Conservatorium Den Haag, Artez).

Als je wilt weten of één van de trainingen iets voor je is neem gerust contact met me op. Je kunt me ook mailen of bellen.

    Hierbij ga ik akkoord dat mijn bovenstaande gegevens gebruikt en opgeslagen worden om contact met mij op te nemen.*

    * verplicht in te vullen